Sport 7 Martie 2014 12:14
Dupa o perioada in care medicii care au grija de Michael Schumacher au dat presei doar vesti proaste despre starea germanului, acestia spun ca el respira fara ajutorul aparatelor.

Schumacher este in continuare in coma in spitalul din Grenoble, la peste doua luni de la accidentul suferit la schi in statiunea franceza Meribel.

Potrivit sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat intr-o rezerva speciala a spitalului, in care au acces foarte putine persoane. Printre acestea, sotia sa Corinna si cei doi copii Mick si Gina Maria, dar si prieteni sai de-o viata, presedintele FIA, Jean Todt, si fostul conducator al echipelor Ferrari si Mercedes, Ross Brawn.

Gazzetta dello Sport a scris ca Todt ii vorbeste in limba engleza, ca pe vremea cand cei doi lucrau impeuna la Ferrari, in timp ce Brawn ii pune inregistrari ale comunicatiior radio din curse, in incercarea de a stimula creierul germanului. Medicii spun ca Schumacher trebuie sa auda voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din coma a septuplului campion mondial de Formula 1.

Cotidianul italian a mai notat ca, uneori, in timp ce i se vorbeste, lui Schumacher i se schimba expresia fetei si el chiar isi misca mainile, informeaza MEDIAFAX.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.