Sport 4 Martie 2014 17:52
Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a postat, marti, un material pe site-ul sau oracoluldinbalcesti.ro, cu referire la condamnarile din dosarul transferilor in care sustine ca pedepsele dictate sunt nedrepte.

"Decizia Curtii de Apel din Dosarul Transferurilor a surprins pe toata lumea si a intristat multi oameni de fotbal. Printre cei mahniti de condamnarile cu executare primite de toti cei acuzati in acest dosar ma aflu si eu. Am colaborat profesional cu majoritatea celor care vor merge dupa gratii si pot sa va spun cu cea mai sincera convingere ca ei au facut mai mult bine fotbalului, decat rau. Cu Jean Padureanu ma stiu de o viata si ceea ce a cladit la Bistrita, cu unele erori pe care si el le-a recunoscut, nu va mai putea face altcineva. Copos a facut din Rapid o echipa europeana, cu mari investitii personale. Cristi Borcea si MM Stoica au facut performanta la Dinamo, respectiv Galati, Steaua si Urziceni. Uitati-va ce au ajuns Dinamo si Urziceniul fara ei, deci au fost oameni competenti. Si Gigi Netoiu a facut treaba pe unde a fost. E pacat ca un mare sportiv, Gica Popescu, are parte de un asemenea verdict. Chiar daca au mai fost disensiuni intre noi doi, regret condamnarea lui cu executare. Imi pare rau si de fratii Becali, care au adus in tara bani din care cluburile au trait ani buni. Le urez sanatate si forta de a trece peste aceasta decizie socanta, si sper ca apelul lor sa se solutioneze favorabil", a scris Dragomir pe site-ul sau, citat de MEDIAFAX.

Toti cei opt inculpati in Dosarul Transferurilor au primit, marti, pedepse definitive cu inchisoarea: fostul actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare; managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare; fostul actionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, la fel ca fostul impresar Ioan Becali; impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare; fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare; fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare, iar fostul actionar al FC Dinamo si U Craiova, Gigi Netoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.