Fostul portar al Universitatii Craiova, Silviu Lung, a fost implicat, miercuri intr-un grav accident de circulatie. Din primele informatii, accidentul a avut loc la 30 de kilometri de Craiova.

[UPDATE] Potrivit martorilor, Silviu Lung a fost ranit la cap, fiind transportat la Spitalulu Judetean de Urgenta din Craiova cu o ambulanta SMURD, starea lui fiind stabila.

Silviu Lung era singur in masina la momentul producerii accidentului, scrie MEDIAFAX.

Celelalte doua persoane ranite in accident sunt un tanar de 15 ani si o tanara 16 ani din autoturismul Renault Clio, care s-a ciocnit frontal cu autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung. Cei doi au fost transportati si ei la Spitalul Judetean, avand politraumatisme.

Persoana care si-a pierdut viata in accident este soferul autoturismului Renault Clio, acesta fiind tatal celor doi raniti.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dolj, Alin Apostol, a declarat ca accidentul a avut loc fie in urma unei depasiri neregulamentare, fie din cauza vitezei neadaptate la conditiile de mers.

"Pe fondul vizibilitatii reduse, unul dintre soferi a intrat pe contrasens unde se afla si o curba, si o linie continua. Se va deschide un dosar pentru ucidere din culpa si vatamare corporala. Din primele constatari, masina Mercedes circula pe contrasens"
, a declarat la B1 TV Alin Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Dolj.



Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Craiova, Cristina Georgmaneanu, a declarat ca la momentul transmiterii acestei stiri la spital a ajuns o singura victima a accidentului.

"Pana in acest moment, la spital a ajuns o singura victima a accidentului, este vorba despre o tanara aflata intr-o stare de confuzie. Este in acest moment in evaluare", a declarat Georgmaneanu.

In momentul in vare s-a produs accidentul, fostul portar al "Stiintei" se deplasa spre locuinta sa.

"Accidentul a avut loc in zona unei paduri, pe Drumul European 79, intre Craiova si Calafat. O persoana aflata intr-un automobil Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost ranite, printre care si Silviu Lung, care era la volanul unui autoturism Mercedes. Cercetarile sunt in derulare", a declarat pentru ProSport purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Dolj.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.