Casca germanului Michael Schumacher, victima unui grav accident la schi, duminica, in Alpii francezi, s-a "rupt in doua" din cauza impactului puternic, a declarat, marti, pentru AFP, o sursa din cadrul anchetatorilor.

"Casca s-a rupt in doua", a spus sursa respectiva, confirmand o informatie aparuta in cotidianul Bild. Potrivit unui membru al echipajelor de salvare, citat de Bild, atunci cand echipajul a ajuns la locul accidentului, "casca lui Schumacher era rupta si se vedea mult sange".

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, in care a fost internat Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, care a fost operat duminica, are leziuni craniene "difuze si grave" si germanul de afla in coma indusa, transmite MEDIAFAX.

Luni, medicii au spus, intr-o conferinta de presa, ca este prea devreme ca sa se pronunte in privinta sanselor lui Schumacher.

Spitalul din Grenoble va da publicitatii un buletin medical cu privire la situatia germanului, in cursul zilei de marti.

Citeste si: Schumacher, in stare critica! Medici: Michael se lupta pentru viata lui


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.