Fostul conducator al formatiei FC National, Gino Iorgulescu, a fost ales joi in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Iorgulescu il inlocuieste pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Potrivit mediafax.ro, fostul presedinte al clubului FC National a primit 11 voturi la alegerile de joi, in timp ce Dragomir a primit doar 7.

"Domnul Iorgulescu a castigat cu 11-7. A fost un concurent bun si este un presedinte meritoriu. Are in spate o activitate fotbalistica foarte buna, sper ca si ca presedinte sa fie la fel. Sper sa stea la Liga cel putin cat am stat eu. Sunt bucuros ca in locul meu a venit un om de fotbal. A fost mai bun ca mine. Ii las o Liga frumoasa, mobila lui Ceausescu din biroul meu", a declarat Dragomir, potrivit prosport.ro.

"Sa nu va asteptati de la mine sa-l atac pe Gino Iorgulescu. Nu pot sa-l defaimez pe omul care a concurat cu mine. Oricum nu stiu ceva compromitator despre el. Ma voi duce la afacerile mele, poate la un post de televiziune. Am fost solicitat de doua mari cluburi, dar nu voi reveni la un club de fotbal. Dupa ce am fost vultur, nu mai pot fi porumbel. Stiu sigur cine si cum a votat. N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat de-a lungul anilor", a mai adaugat fostul sef al LPF.

"Am avut un program foarte bun, dar nu a contat deloc pentru ca influenta politica a fost majora. Nu pot sa vorbesc urat despre domnul Ponta sau despre domnul Dragnea, ii felicit pentru cum au lucrat. Gheorghe Stefan a fost cel mai fair-play dintre toti. A spus dinainte ca voteaza cu Gino. Au fost altii care au jurat pe Biblie si au dat-o cotita", a continuat Dragomir.

Dumitru Dragomir a ocupat functia de presedinte al LPF timp de 17 ani, fiind ales in aceasta functie in 1996, in octombrie 2000, cand l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, in noiembrie 2005 si in noiembrie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.