Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seara a ajuns la spital dupa ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iasi unde locuieste fostul sau prieten, a depus plangere penala la Politie impotriva tanarului, pe care il acuza ca ar fi sechestrat-o in apartament.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajaiac a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca atleta Elena Mirela Lavric a depus plangere penala la Politie impotriva fostului sau iubit, pe care il acuza de lipsire de libertate.

"A depus o plangere penala pe numele barbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetari, rezulta ca tanara nu a fost sechestrata in apartament, ci doar oprita sa nu plece cu masina, pentru ca era suparata dupa conflictul verbal cu fostul prieten", a spus Anca Vajaiac.

Ea a precizat ca initial tanara le-a spus politistilor ca s-a aruncat de la balconul apartamentului fostului sau prieten, pe fondul geloziei, ulterior revenind cu o alta declaratie si depunand plangerea penala impotriva fostului iubit.

Conform unor surse din randul anchetatorilor, tanara ar fi mers luni seara la fostul sau prieten, care locuieste la Iasi, in incercarea de a se impaca cu acesta, care ar fi refuzat. Cei doi s-ar fi certat, dupa care tanara ar fi vrut sa plece, iar acesta ar fi impiedicat-o si i-ar fi luat cheile de la masina, moment in care tanara s-ar fi aruncat de la balcon.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliata cu aur la mai multe competitii internationale, a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a cazut de la etajul 1 al unui bloc din Iasi unde locuieste fostul sau iubit. Tanara, in varsta de 22 de ani, a suferit rani usoare si a fost transportata la Spitalul "Sfantul Spiridon", iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa cateva ore solicitand sa fie externata.
In acest caz, Politia a deschis o ancheta, prima ipoteza fiind ca tanara ar fi incercat sa se sinucida aruncandu-se de la etaj.

"Politistii au fost sesizati prin 112 ca o tanara a cazut de la etajul I al unui imobil. Continuam cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii acestui incident, insa din primele verificari facute la fata locului rezulta ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni", declara, miercuri, Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Elena Mirela Lavric are 22 de ani si este multipla campioana europeana de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri si campioana mondiala de tineret, la aceeasi proba. Tanara a fost una dintre sportivele care au reprezentat Romania la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliata cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri si la stafeta de 4x400 de metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.