Echipa Romaniei, formata din gimnastii Larisa Iordache si Andrei Muntean, a castigat duminica, la Zurich, Cupa Elvetiei, competitie pentru echipe mixte, in fata a 7.000 de spectatori.

Cupa Elvetiei s-a desfasurat cu preliminarii, semifinale si finala, punctajul general fiind stabilit prin adunarea notelor fiecarui compoent al echipelor pana in finala, cand totul a pornit de la zero.

Echipa Romaniei s-a calificat in finala cu un punctaj total de 88.550 puncte, iar in ultimul act, s-a evoluat la cate un singur aparat, la alegere, Larisa Iordache obtinand nota 15.300 la barna, iar Andrei Muntean 15.050 la paralele, pentru un total de 30.350 de puncte, cu care au castigat Cupa Elvetiei, scrie mediafax.

Pe locul secund s-a clasat echipa Germaniei, in componenta Elisabeth Seitz si Fabien Hambuchen (punctaj in finala de 29.900 puncte), iar pe locul trei cea a Elvetiei, formata din gimnastii Giulia Steingruber si Claudio Capelli (29.900 puncte).

La Cupa Elvetiei au participat 10 echipe mixte.

In 30 octombrie, Larisa Iordache a castigat Turneul Memorial "Arthur Gander", tot in Elvetia, in timp ce Andrei Muntean s-a clasat pe locul secund in competitia gazduita de Morges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.