Tehnicianul formatiei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca Alexandru Chipciu este unul din cei mai importanti jucatori pentru clubul ros-albastru.

"Alex e un jucator care ne-a lipsit. E unul din cei mai importanti jucatori pe care il avem: e un fotbalist de explozie, care poate marca cu ambele picioare, poate dribla, poate juca pe mai multe posturi. Pe contraatac e foarte periculos", a declarat Reghecampf, potrivit prosport.ro.

Alexandru Chipciu a jucat, miercuri, 55 de minute in partida din Cupa Romaniei cu ACS Poli Timisoara, dupa cinci luni de recuperare dupa o accidentare grava.

Antrenorul a vorbit si despre urmatoarele doua meciuri ale Stelei. Reghecampf spune ca returul cu FC Basel reprezinta ultima sansa a stelistilor pentru primavara europeana.

"Urmeaza Corona si apoi Basel, acolo e ultima sansa pentru primavara europeana. Sunt increzator, aici, in campionat castigam meci de meci. Chiar daca multi vorbesc despre valoarea scazuta a campionatului romanesc, in aceste partide le-am dat jucatorilor pe care ne bazam la deplasarea in Elvetia sansa de a juca mai multe meciuri", a mai adaugat Laurentiu Reghecampf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.