Antrenorul echipei CSMS Iasi, Costel Enache, a declarat sambata, la finalul partidei castigate de formatia sa, pe teren propriu, scor 2-0 (1-0), in fata gruparii SC Bacau, ca introducerea meciurilorde la Liga a II-a la parurile sportive nu este benefica fotbalului.
"Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefica fotbalului! Aduce multe batai de cap pentru toti antrenorii si astfel cresc si suspiciunile legate de un meci sau de altul. Eu si jucatorii mei nu avem voie si nu jucam la pariuri. Nu stiu exact care este legislatia in acest domeniu, dar ar fi mai bine pentru toata lumea sa nu mai fie incluse aceste meciuri la casele de pariuri din Romania", a spus Costel Enache, potrivit MEDIAFAX.

Tehnicianul formatiei iesene a negat speculatiile legate de meciul din Cupa Romaniei dintre FCM Dorohoi si CSMS Iasi (scor 3-2), despre care s-a spus ca a fost scos de la casele de pariuri, fiind suspect de blat: "Eu sunt un om cu frica lui Dumnezeu. Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva necurat la acel meci. Noi am pierdut in Cupa Romaniei din cauza unor greseli. Asa, speculatii dupa multe meciuri se pot face. De ce nu a spus cineva inaintea meciului ca acel joc este necurat?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.