Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a dezvaluit ca Mircea Sandu vrea sa sprijine formarea "unei clone" a formatiei craiovene, dupa modelul de la Timisoara.
"Mircea Sandu vrea sa sprijine formarea altei Universitati Craiova, dupa modelul de la Timisoara. Ei vor sa realizeze o clona a Stiintei, dar e un plan care niciodata nu va sta in picioare. La acest proiect sunt angrenati si cativa oameni din Craiova", a decalrat Mititelu la Sport.ro.

"Sa stea linistiti ca eu voi inscrie echipa in liga secunda. Voi merge pana la capat si sper ca pana pe 10 iulie sa am staff-ul si lotul de jucatori cu care vom evolua sezonul viitor", a mai adaugat finantatorul clubului craiovean.

De asemenea, Mititelu a afirmat ca un om important din fotbalul romanesc i-a transmis ca, daca va ceda actiunile clubului, echipa va fi inscrisa direct in Liga 1.

"Am fost chemat de cineva de la Bucuresti si mi s-a transmis sa cedez 51 la suta din clubul Universitatea Craiova, iar apoi echipa sa fie primita direct in Liga 1. Mi s-a parut un tupeu iesit din comun, mai ales ca mi s-a transmis ca nu voi avea nicio sansa sa realizez noul proiect. Binenteles ca am refuzat", a concluzionat Adrian Mititelu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.