Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anuntat ca persoanele responsabile de incidentele de la partida Rapid - Steaua vor suporta consecintele si rigorile regulamentului sportiv.

"Meciul acesta, Rapid - Steaua, a pus capac. S-a inceput cu o saptamana de publicitate si propaganda in afara regulamentului, facuta de unii oameni si dintr-o tabara si din alta. Au continuat batandu-se pe strazi, de parca eram in Vestul salbatic, culminand cu o coregrafie in afara regulamentelor pe stadion", a declarat Dragomir, potrivit dolce-sport.ro.

De asemenea, presedintele LPF a afirmat ca i-a avertizat pe membrii Comisiilor ligii ca ii va "nenoroci" daca se vor lasa influentati.

"Vinovatii vor suporta consecintele si rigorile regulamentului sportiv. Comisiile noastre, ale ligii, vor judeca si vor aplica sanctiuni. Atat le-am atras atentia, sa nu fie influentati dintr-o parte sau din alta, ca ii nenorocesc!", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.