Jandarmeria Capitalei a anuntat ca a amendat clubul Rapid Bucuresti cu 60.000 de lei, dupa incidentele de la partida cu Steaua, scor 1-1, din etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Potrivit prosport.ro, clubul giulestean a fost sanctionat pentru ca nu a interzis amplasarea bannerelor publicitare pe gardul care delimiteaza terenul de tribuna si pentru ca a permis accesul in arena sportiva a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau care aveau asupra lor materiale pirotehnice.

Firma de paza care ar fi trebuit sa previna si sa combata violenta pe stadion a fost amendata cu 1000 de lei pentru nerespectarea masurilor stabilite de jandarmi.

De asemenea, Jandarmeria Bucuresti a anuntat ca a identificat doua persoane carora le-au fost intocmite acte de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de incercare de a introduce, detinere si folosire de articole pirotehnice in incinta arenei sportive, fapta pentru care acestia risca inchisoare de la 2 la 5 ani si interzicerea accesului la competitiile sau jocurile sportive pe o perioada de la 1 la 3 ani.

Cele doua persoane au fost conduse le sediul sectiei de politie competenta teritorial, unde pe baza ordonantei de retinere pentru 24 de ore, emisa de procurorul prezent la desfasurarea meciului, ele au fost retinute pentru continuarea cercetarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.