CFR Cluj ramane fara victorie in 2013 si dupa meciul din etapa 26, pierdut pe teren propriu cu 2-3 in fata celor de la Pandurii Targu Jiu. Pentru gorjeni au marcat Ibeh, Matulevicius si Voiculet, ultimul cu o executie magnifica, iar pentru gazde au inscris Ionut Rada si Bjelanovic. CFR Cluj a terminat meciul in inferioritate numerica, Rui Pedro fiind eliminat in minutul 65.

Seria neagra de meciuri slabe ale clujenilor a facut ca arena din Gruia sa fie una dezolanta vineri seara, cand putini clujeni s-au incumetat sa vina la meciul din etapa 26. CFR Cluj avea misiunea dificila de a-si mai spala din pacate in fata unei echipe puternice, Pandurii Targu Jiu deplasandu-se la Cluj doar cu gandul la victorie.

Trupa lui Cristi Pustai s-a pus pe treaba imediat dupa fluierul de start, iar John Ibeh a fost varful de lance al gorjenilor, dupa ce a facut ravagii in banda stanga printre fundasii ardelenilor. Ibeh a fost cel care a deschis scorul inca din minutul 7, la o faza controversata.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.