Antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, s-a declarat mandru de forma si moralul jucatorilor sai inaintea meciului de joi cu Chelsea, din optimile Europa League.

"Pentru mine este un joc foarte important, o etapa din viata noastra. Sper foarte mult sa trecem in faza urmatoare. Nu conteaza cu cine jucam, orice echipa este tare in aceasta faza. Intr-adevar, numele Chelsea impune respect. Ei sunt preocupati sa isi asigure si un loc fruntas in campionat, dar pe noi ne intereseaza doar ce trebuie sa facem noi. Aceste meciuri din Europa League sunt foarte speciale. Nu trebuie sa uitam ca exista returul, asa cum s-a intamplat si la jocul cu Ajax. Calificarea se va juca la Londra", a declarat Reghecampf, potrivit prosport.ro.

"Sunt mandru ca elevii mei au ajuns la acest nivel. Problema terenului nu ar trebui sa ne preocupe chiar atat de mult, si ei vor juca pe aceeasi suprafata. Ar trebuie sa ne proocupe mai mult ce am realizat, eu ma simt mandru cand stadionul se umple la fiecare meci. Daca ma gandesc la finala? Am facut-o inca din calificari, atata timp cat exista o mica sansa este normal. Nu cred ca vom avea emotii, deoarece in lotul nostru sunt mai multi jucatori cu experienta internationala", a mai adaugat tehnicianul.

Meciul Steaua Bucuresti - Chelsea Londra, din optimilor de finala ale Europa League, se va disputa, joi, de la ora 20:00, pe Arena Nationala.

Citeste si: Steaua - Chelsea: Cel mai profitabil meci din istoria ros-albastrilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.