Mircea Rednic si-a dorit sa transfere in aceasta iarna mai multi jucatori romani la Standard Liege, dar a reusit sa-i ia doar pe Tucudean de la Dinamo si Adrian Cristea de la Petrolul. Antrenorul roman l-ar fi dorit si pe Ovidiu Herea de la Rapid, dar jucatorul a facut in asa fel incat sa ramana in Giulesti.

Rapidul si Standard au negociat transferul lui Ovidiu Herea si chiar au ajuns la un acord in acest sens, dar transferul a picat tocmai pentru ca jucatorul a ingreunat mutarea.

Ovidiu Herea a avut cu buna intentie pretentii exagerate, cereri care stia ca nu pot fi indeplinite, astfel ca transferul sa nu se poata realiza.

"El a pus aceste conditii tocmai pentru a nu i se putea indeplini. El a vrut sa ramana la Rapid, a spus ca Rapid a facut ceva pentru el. Alaturi de acest club a facut pasul spre marea performanta si a vrut la randul lui sa dea ceva inapoi. A spus ca nu este acum momentul sa plece", a declarat antrenorului Rapidului, Marian Rada.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.