Un poștaș s-a spânzurat după ce a fost învinuit de localnici că ar fi furat banii de pensii și alocații
Poșta Română au numărat circa 137.000 de lei care au dispărut. Întreaga nebunie a început încă în luna decembrie, când mai mulți localnici din comuna Drăgușeni, județul Botoșani au anunțat poliția că nu și-au primit banii pentru pensie sau pentru alocațiile copiilor. Oamenii legii au pornit imediat o anchetă, iar poștașul în vârstă de 50 de ani, care activa deja de 25 de ani la poștă, a intrat în panică.
În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost găsit strangulat de către copiii său. Acesta a recurs la gestul necugetat chiar în propria gospodărie, undeva lângă Săveni. Polițiștii presupun că bărbatul s-ar fi speriat de anchetă și că adevărul va ieși la iveală, însă aceasta nu este varianta sigură.
Oamenii legii spun că încă nu s-a descoperit ce s-ar fi întâmplat cu banii, deoarece familia bărbatului spune că poștașul nu a avut nicio cheltuială urgentă și nici nu avea datorii. Poșta Română urmează să îi despăgubească pe toți cei care au rămas fără pensii și alocații din cauza acestei situații. Începând de astăzi, locuitorii din Drăgușeni au început să își primească banii cuveniți.
Anterior, localnicii din Drăgușeni au depus plângere atunci când au văzut că pensiile și alocațiile lor nu sunt livrate. Aceștia l-ar fi învinuit pe bărbat de furtul banilor. Polițiștii nu exclud nici varianta că bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest după valul de învinuiri ai oamenilor.
Despre autor:

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Cum putem să fim ”fashionable” fără să facem mai mult rău planetei
Sursa: green.start-up.ro
-
Sebastian Doroftei, Codezilla: Cum crești un business sănătos în servicii IT
Sursa: start-up.ro
-
Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată, îl pierzi zi de zi, iar şi iar,...
Sursa: garbo.ro
-
Ce urmează pentru bănci în 2024?
Sursa: futurebanking.ro
-
Tarot online: Se vede o iubire nouă la orizont?
Sursa: kudika.ro
-
Prioretail.ro, platforma unui arhitect care vrea să creeze un ecosistem...
Sursa: retail.ro
-
Ce au în comun Ținutul Buzăului, Sardinia și Peninsula Nicoya din Costa Rica?...
Sursa: wall-street.ro