Compania Netflix a anunțat că începând din anul 2023 va introduce taxe suplimentare pentru utilizatorii care își împart parola contului cu alte persoane.

Netflix va taxa transmiterea parolei contului între utilizatori

compania Netflix a anunțat și anterior că intenționează să interzică partajarea parolelor între utilizatori. După luni de zile, platforma a luat o decizie finală în acest sens. Astfel, marți, Netflix a anunțat că se va percepe o taxă suplimentară pentru abonații care își vor partaja parola contului cu alte persoane. Această npuă modificare va intra învigoare începând din ianuarie 2023. Compania a specificat că va permite utilizatorilor să își creeze conturi secundare, drept răspaltă pentru „monetizarea partajării contului”.

„Am decis să avem o abordare atentă pentru a monetiza partajarea contului și vom începe să o aplicăm pe scară largă începând cu începutul anului 2023”, a precizat Netflix în cea mai recentă scrisoare către acționari.

Netflix este o companie americană fondată în anul 1997 care pune la dispoziția abonaților o varietate mare de filme. În aprilie 2018, compania Netflix a avut 125 de milioane de abonați din întreaga lume, în peste 190 de țări, precizează Mediafax.ro.

Netfilx a anulat opțiunea de testare gratuită a serviciul pentru noii abonați

În urmă cu doi ani, Netflix a decis să elimine opţiunea ca potenţialii abonaţi din Statele Unite să testeze serviciul gratuit. Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix a introdus noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi.

„Ne uităm la diferite promoţii de marketing în SUA pentru a atrage noi membri”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Top 10 filme de dragoste de pe Netflix

Netflix e cea mai bună idee pentru un weekend frumos petrecut în doi. Vremea de afară deja ne induce starea de romantism și armonie, iar un fil de dragoste este cireașa de pe tort. Iată un top de 10 filme de dragoste de pe Netflix, filme mai noi și mai vechi, comedii romantice, melodrame și toate formele iubirii absolute.

Citeste si:
Ce părere are Dana Budeanu despre nunta lui George Simion: „Să vină...
Ce părere are Dana Budeanu...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.