Netflix a eliminat opţiunea ca potenţialii abonaţi din Statele Unite să testeze serviciul gratuit. Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix introduce noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi.

Netflix a eliminat opţiunea pentru potenţialii abonaţi din Statele Unite ca aceștia să poată testa serviciul gratuit , a anunţat compania. Netflix a început eliminarea treptată a opţiunii pentru abonaţii din SUA în această lună, dar urmează să elimine treptat opţiunea în mai multe ţări din întreaga lume.

Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix introduce noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi, inclusiv postarea unor conţinuturi educaţionale pe YouTube gratuit şi alte forme de eşantionare a conţinutului.

„Ne uităm la diferite promoţii de marketing în SUA pentru a atrage noi membri”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Netflix a creat deja o platforma de conţinut gratuit incluzând episoade ale unor seriale celebre sau filme create de companie care sunt oferite fără subscripţie. Decizia netflix vine într-un moment în care alţi competitori se bazază pe astfel de strategii de creştere a bazei de abonaţi. Apple TV Plus a extins perioada de gratuitate pentru noii abonaţi la trei luni.

Citeste si:
Sharon Stone a anunțat că face parte din echipa de tranziție a lui...
Sharon Stone a anunțat că...

Netflix este o companie americană fondată în anul 1997 care pune la dispoziția abonaților o vastă bibliotecă de filme. În aprilie 2018, Netflix a avut 125 de milioane de abonați din întreaga lume, în peste 190 de țări, precizează Mediafax.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.