Netflix a eliminat opţiunea ca potenţialii abonaţi din Statele Unite să testeze serviciul gratuit. Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix introduce noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi.

Netflix a eliminat opţiunea pentru potenţialii abonaţi din Statele Unite ca aceștia să poată testa serviciul gratuit , a anunţat compania. Netflix a început eliminarea treptată a opţiunii pentru abonaţii din SUA în această lună, dar urmează să elimine treptat opţiunea în mai multe ţări din întreaga lume.

Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix introduce noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi, inclusiv postarea unor conţinuturi educaţionale pe YouTube gratuit şi alte forme de eşantionare a conţinutului.

„Ne uităm la diferite promoţii de marketing în SUA pentru a atrage noi membri”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Netflix a creat deja o platforma de conţinut gratuit incluzând episoade ale unor seriale celebre sau filme create de companie care sunt oferite fără subscripţie. Decizia netflix vine într-un moment în care alţi competitori se bazază pe astfel de strategii de creştere a bazei de abonaţi. Apple TV Plus a extins perioada de gratuitate pentru noii abonaţi la trei luni.

Retail jobs

Netflix este o companie americană fondată în anul 1997 care pune la dispoziția abonaților o vastă bibliotecă de filme. În aprilie 2018, Netflix a avut 125 de milioane de abonați din întreaga lume, în peste 190 de țări, precizează Mediafax.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.