Echipajele ajunse la faţa locului au reușit să scoată victimele și au început imediat manevrele de resuscitare.
Primarul localității Sărățeni, fiica lui și încă o persoană, morți în fosa septică
Proprietarul fosei a chemat un vecin să-l ajute să desfunde canalizarea. La un moment dat, bărbatul care executa lucrarea ar fi leşinat din cauza vaporilor toxici. Speriat, proprietarul a sunat la 112 şi apoi a cerut ajutor primarului, care locuia în apropiere. Edilul a venit într-un suflet, însoţit de fiica sa. Ambii au intrat în fosă încercând să ajute, dar nu au mai ieşit, scrie observatornews.ro.
''Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni. (...) Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin'', informa ISU Mureş.
Din păcate, doar o persoană a supraviețuit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a fost transportată la UPU Târgu Mureş de către elicopterul SMURD prezent la faţa locului.
Celelalte trei persoane au fost declarate decedate. Este vorba despre o femeie de 32 de ani şi doi bărbaţi în vârstă de 48, respectiv 59 de ani. Victimele sunt Bíró Csaba, primarul comunei Sărățeni din județul Mureș, fiica sa și o altă persoană, scrie g4media.ro.
”Cu tristețe am aflat de pierderea tragică, în această seară a colegului primar din localitatea Sărățeni, Bíró Csaba, și a fiicei sale. Dumnezeu să îi odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate de aceste pierderi incredibile!”, anunță primarul UDMR din Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs.
Citeste si:Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede
![]()
Biro Csaba era primar din 2016 şi avea două fiice, de 14 şi 32 de ani. Monika, fiica cea mare a primarului, era căsătorită și avea un bebeluș de aproape un an.
Despre autor:

Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Startup Elites 2023: workshop-uri pentru participanți partea a IV-a
Sursa: start-up.ro
-
Casele bune schimbă vieți - cum transformă Soarele comunitățile vulnerabile
Sursa: green.start-up.ro
-
Ziua Internațională a Cafelei pe 1 octombrie: cine a băut prima dată o ceașcă...
Sursa: retail.ro
-
Test energetic: Ce tip de Dosha ai în Ayurveda?
Sursa: garbo.ro
-
Primul teaser al documentarului despre start-upuri la How to Web, pe 5 octombrie
Sursa: futurebanking.ro
-
Tarot online: Primești o nouă șansă la dragoste?
Sursa: kudika.ro
-
Analiză: Scăderea limitei de viteză în orașe, ineficientă în reducerea poluării
Sursa: wall-street.ro