Social 22 Iunie 2022 09:40 de Clara Vacaru
Un bărbat de 35 de ani a sărit în gol de la etajul 8 al unui bloc pe bulevardul Simion Barnutiu, în Timișoara.

Tânărul locuia la etajul 1 al blocului, împreună cu părinții. Marți, el s-a urcat până la etajul 8 și s-a aruncat în gol.

Vecinii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale ambulantei și polițiștii. Tânărul a supraviețuit impactului cu solul și a fost transportat imediat la spital, încă, din păcate, a decedat în cursul nopții.

Conform procedurii, politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile. Tanarul este cunoscut cu afectiuni psihice, respectiv schizofrenie, informează opiniatimișoarei.ro.

Mai multe sinucideri prin aruncare de la etaj, în Timișoara

Mai multe persoane au murit în Timișoara în ultimele două luni, după ce s-au aruncat de la etaj.

Pe 3 mai, o tânără din Timisoara s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii, de 3 și 6 ani, în brațe. Toți trei au murit în urma impactului.

Tot în luna mai, un preot reformat și soția lui, asistentă medicală, s-au sinucis într-o anexă a locuinței lor din din satul Sculia, județul Timiș. Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au mărturisit că suferă de depresie și că nu mai pot suporta greutățile vieții.

Pe 9 mai, o altă femeie a săvârșit o tentativă de suicid de la etajul cinci al unui bloc din Timișoara. Femeia se află în stare gravă la spital.

În urmă cu o săptpmână, o femeie de 34 de ani din Ucraina a încercat să se sinucidă de două ori ieri, 15 iunie, în Lugoj, județul Timiș. Ea a fost salvată și internată la Psihiatrie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.