Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova solicită în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti, femeia având încă un copil în vârstă de circa cinci ani.
DGASPC solicită decăderea din drepturile părintești a mamei gemenilor
Dosarul cu propunerea de decădere din drepturile părinteşti a femeii a fost trimis la Judecătoria Ploieşti, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai DGASPC.
Cel de-al treilea copil al femeii, un băieţel în vârstă de aproximativ cinci ani, este în grija tatălui, aflându-se în familia lărgită a părintelui său.
Mama celor doi copii care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti este cercetată pentru ucidere din culpă, a anunţat anterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Gemenii au căzut de la etajul 10
"La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Ce doi copii gemeni au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiul Ploieşti în seara zilei de 11 august. Ei au căzut pe trotuar şi, deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, au decedat.
Primele informaţii indicau că, în momentul producerii accidentului, mama copiilor se afla în altă cameră, menționează Agerpres.
Despre autor:

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ziua Pădurilor: cum poți produce sustenabil hârtie, fără să distrugi pădurile
Sursa: green.start-up.ro
-
#NOHACK Expert Talks - datele noastre ajung online și antrenează AI-ul
Sursa: start-up.ro
-
Testul Conexiunii: Ce tip de iubire te poate face fericită?
Sursa: garbo.ro
-
Record negativ: România, țara cu cele mai multe accidente din Europa Centrală...
Sursa: wall-street.ro
-
EximBank devine Exim Banca Românească
Sursa: futurebanking.ro
-
Câte calorii au diferitele tipuri de lapte (vacă, oaie, capră) și care dintre...
Sursa: kudika.ro
-
Hala de pește din Piața Obor din București, vizitată de ANPC. Ce sancțiuni au...
Sursa: retail.ro