Încercând să profite de situația dramatică prin care trece acum Afganistanul, ca să emoționeze lumea, unele românce de etnie romă se deghizează în musulmance și ies la cerșit. Câteva au fost prinse în Franța.

Româncele de etnie romă se deghizează în musulmance pentru a ieși la cerșit în străinătate

În imaginile de mai jos, un străin îi spune uneia dintre tinerele ieșite în stradă: „Ține, aici sunt 1700 de euro dacă o cunoști (n.r. rugăciunea Al Fatiha)”. Insistă apoi spre cealaltă fată și-i transmite, știind de tactica lor: „Uite, poți să câștigi 1700 de euro azi. Cunoști Coranul? Nu ești musulmană, ești româncă”. Din partea celei din urmă se lovește și de un răspuns dat în română: „Nu, mulțumesc!”.

Aceste femei care bat străzile din Franța au mirosit rapid trendul și au revoluționat cerșetoria. S-au dat drept refugiate din Siria ca să emoționeze și să facă rost de bani. Nenorocul lor a fost bărbatul de origine musulmană care le-a ieșit în cale și a simțit înșelătoria. Șirul de întrebări la care au fost supuse de către interlocutorul pe care voiau să-l păcălească le-a făcut să cedeze.

Femeie: Problemă?

Citeste si:
7 lucruri la care bărbații sunt atenți în secret la femei
7 lucruri la care bărbații...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Bărbat: Da, am o problemă, pentru că ești deghizată în musulmancă. Voi sunteți românce și v-ați deghizat în musulmance!

Românii sunt cunoscuți în lume ca fiind inventivi în multe domenii, inclusiv în partea de a mai scoate un profit în plus, indiferent că este o situație grea pentru alții. Dar sunt și unii care profită de situații limită pentru a avea buzunarele pline cu muncă puțină. Partea neplăcută este că multe astfel de personaje au împânzit peisajul din întreaga Europă și de multe ori au făcut de rușine numele țării. Nu e teritoriu în care să nu fi ajuns; și asta pentru că străinii cu dare de mână lasă bani buni celor care își plâng de milă.

Start at

Citeste si:
Copiii vedetelor aleg străinătatea pentru studii
Copiii vedetelor aleg...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.