Monica, mama Luizei Melencu, s-a recăsătorit la doi ani de la dispariția tinerei și la șase luni de la moartea fostului soț. Apropiații femeii au fost luați prin surprindere după ce au aflat că aceasta și-a refăcut viața după cele două tragedii suferite. Contactată de jurnaliști, aceasta nu a avut de făcut adăugiri despre evenimentul fericit, dar a menționat că sectorul personal nu trebuie discutat și că prioritatea sa rămâne în continuare Luiza.

Monica, mama Luizei Melencu, s-a recăsătorit la începutul lunii iulie, la doi ani de la dispariția tinerei

Monica Melencu și actualul soț s-au cunoscut în timp ce munceau la sera surorii Luizei, Nina. Cea din urmă a declarat că este fericită pentru alegerea făcută de femeie, în speciale dată fiind seria de suferințe care au dărâmat-o.

„Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal. (...) S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită ”, a declarat Nina pentru Impact.ro.

„Este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”, a completat femeia pentru sursa menționată.

Cât despre poziția Monicăi Melencu, aceasta afirmă că „este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”.

Tatăl Luizei a murit din cauza suferinței

Claudiu Melencu, tatăl Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a decedat la data de 1 decembrie 2020. Rudele au devoalat că problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat după ce fiica sa a dispărut.

Citeste si:
Cazul Caracal: Protest la doi ani de la dispariția Alexandrei...
Cazul Caracal: Protest la doi...

Sora Luizei, Ionelia Roxana Melencu, a fost cea care a anunțat pe pagina sa de socializare decesul părintelui: „Tai meu, ai plecat prea repede din lumea asta...de ce, tati, m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. De ce pe tatăl meu?”.

Ce se întâmplă cu procesul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, inculpat în cazul Caracal, declara în septembrie în fața magistraților că nu el le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Bărbatul a susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele. El a fost trimis în judecată în data de 15 ianuarie 2020 pentru trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de morminte. Conform DIICOT, Dincă a răpit-o din stradă pe Luiza pe 14 aprilie 2019, a dus-o la casa lui din Caracal, unde a ținut-o imobilizată de pat timp de trei zile, a legat-o la ochi și a violat-o în repetate rânduri. Pentru a scăpa de urme, ar fi omorât-o pe fată, apoi i-ar fi ars cadavrul. La fel ar fi procedat și cu Alexandra Măceșanu.

Citeste si:
Sebastian Chitoșcă, declarații despre noua lui iubită: „Abia aștept...
Sebastian Chitoșcă,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.