Sebastian Chitoșcă iubește din nou, iar de curând a făcut câteva declarații despre partenera sa de viață. Acesta a trecut peste divorț, este extrem de fericit și gata să se recăsătorească și să aibă trei copii. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit și despre fosta lui parteneră de viață, în cadrul aceluiași interviu.

Sebastian Chitoșcă, despre noua lui parteneră de viață

Sebastian Chitoșcă a fost fotbalist la FCSB, dar cu toate acestea, a început să primească mai multă atenție în clipa în care a participat la Survivor România. A fost un concurent foarte bun din punct de vedere sportiv, a dat tot ceea ce a avut mai bun pe traseu și chiar dacă avea momente în care simțea că dorul de casă îi va pune capac, a mers înainte cu capul sus. Fostul Faimos a avut multe momente care nu au fost tocmai aplaudate de către cei de acasă, doar că greul nu a fost dus neapărat în concurs, ci mai degrabă după eliminarea sa.

Odată ajuns acasă din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă s-a întors în brațele soției sale pe care a găsit-o schimbată. Cei doi locuiau în afara țării într-un apartament de unde el a fost dată afară cu scandal. Fostul fotbalist a vorbit deschis, la vremea respectivă despre cele petrecute între ei, fiind ferm convins că nu va mai exista vreo cale de împăcare între ei.

„Este evident că nu m-am împăcat cu fosta soție. Suntem divorțați și e un capitol al trecutului. După divorț, a avut permisiunea de a purta numele Chitoșcă. Asta e tot”, a declarat Sebastian pentru fanatik.ro.

Lunile au trecut, iar Sebastian Chitoșcă s-a îndrăgostit din nou și este pregătit să își întemeieze o familie alături de noua lui parteneră de viață. Fostul concurent de la Survivor România crede că rolul de părinte îl va prinde și el de minune și a mărturisit că își dorește trei copii, mai ales că relația pe care o are acum este una serioasă și stabilă. Deși a fost dezamăgit de fosta soție, are încredere că de data aceasta lucrurile vor fi așa cum trebuie.

„Abia aștept să mă recăsătoresc. Da, am o nouă relație. Este o relație stabilă, serioasă. Clar e ceva foarte serios. A trecut ceva timp de la despărțirea de fosta mea soție, iar timpul le-a rezolvat pe toate. Am decis că a sosit timpul să dau o nouă întorsătură destinului meu. Chiar dacă acum nu mai cred în veșnicie legat de iubire, am încredere că această relație merge spre ceva bun, pentru că simt că e o poveste serioasă. Ce pot să spun? Vreau și trei copii!”, a mai zis el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Marius Elisei, un bărbat fericit și liniștit. Ce a spus despre noua...
Marius Elisei, un bărbat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.