Social 25 Iunie 2020 10:00

Mașina lui Gheorghe Dincă, cu care acesta ar fi răpit-o pe Luiza Melencu, a fost retrasă de la licitație în urma unei decizii definitive a Tribunalului Olt.

În urmă cu o săptămână, pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate au fost listate pentru vânzare autoturismele lui Gheorghe Dincă, un Renault Megane și o furgonetă, aflată în curtea acestuia.

Familia Luizei a contestat în instanță vânzarea autoturismului, contestația fiind înregistrată pe 17 iunie la Tribunalul Olt. Pe 23 iunie a fost stabilit termenul de judecată, iar în sală au fost prezenți atât mama Luizei Melencu, cât și Gheorghe Dincă.

Mama Luizei a declarat că mașina lui Dincă este o probă din dosar, iar că vânzarea acesteia ar urmări ”mușamalizarea cazului” în care acesta este inculpat.

Magistrații au decis definitiv ca autoturismul în cauză să nu fie valorificat.

Autoturismul Renault Megane, cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă fuseseră scoase la licitație.

Prețul de pornire al Renaul-ului era de 1.033 de lei, iar al dubiței de 5.017 de lei.

La anunțul licitației se precizează faptul că mașinile nu funcționează, din cauză că interiorul este demontat și deteriorat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.