Avocata fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, acuză abuzuri la adresa clientului său şi spune că starea lui de sănătate s-a agravat în închisoare, în ultimele trei luni.

Fostul şef al PSD era programat la operaţie, însă ne se ştie de ce, nu a mai putut ajunge.

Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea, a afirmat că după interviul acordat de politician pe 25 iunie, cinci zile mai târziu era programat la o operaţie pentru hernie de disc, ceea ce nu s-a mai întâmplat, încălcându-se astfel drepturile omului.

„I s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, în urma unor decizii luate de Penitenciarul Rahova. Afecţiunile lui erau cunoscute, a fost luată în calcul şi o operaţie mai amplă. Are multe hernii la coloană, o parte la cervicală şi unele la lombară", a declarat Teodosiu, potrivit antena3.ro

Avocata a explicat că Dragnea a făcut o cerere pentru a fi consultat la Spitalul Foişor, apoi şi-a stabilit o programare la acest spital, pentru 30 iunie.

„Pe 25 iunie, a fost convorbirea on-line (interviul - n.r.), iar programarea la spital era pentru 30 iunie. Pe 25 iunie, după convorbirea publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără a i se mai da o explicaţie, situaţie care se mai menţine şi azi”, a mai precizat Flavia Teodosiu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.