Social 11 Iulie 2020 12:00

Jandarmii și polițiștii au efectuat mai multe controale în diverse orașe din țară, pentru a vedea dacă se respectă regulile de protecție la terase.

În Dolj, spre exemplu, peste 200 de polițiști, jandarmi, dar și pompieri, medici de la DSP și DSV, alături de inspectori de muncă au efectuat controale la terasele și cluburile din județ.

Au fost controlați atât clienții teraselor, pentru a se vedea dacă aceștia respectă regulile de distanțare socială, dar și angajații. Au fost date sancțiuni patronilor în mai multe cazuri în care angajații nu purtau măști și mănuși, sau unde erau prea mulți clienți la o singură masă.

Nu pe toți clienții teraselor îi sperie sau îi interesează prea mult de regulile impuse de autorități.

”Nu mă stresează nimic. Nici măcar ce se spune...Ce e ăla, Covidu sau cum se numea, că l-am şi uitat deja de când sunt la terasă”, a declarat Iulius, un client al unei terase din Centrul Vechi al Craiovei.

Un altul spune că ”nu vorbim numai de terase. E vorba de libertatea noastră, în sine.”

Alt client al unei terase este de părere că aceste controale ale autorităților sunt ”inutile” și că reprezintă ”timp piredut”, deoarece ”nu pot să oprească nimic.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.