Social 9 Iulie 2020 15:25

Un copil de cinci ani a fost răpit chiar de către tatăl său, acesta apelând la ajutorul unui taximetrist.

Incidentul s-a întâmplat în cursul zilei de joi și a fost raportat la numărul unic de urgență 112.

Copilul fusese încredințat mamei în urma divorțului soților, însă tatăl a considerat că poate să-l ia cu forța pe cel mic.

Alături de copil, acesta a luat un taxi și a plecat din Galați, mergând spre localitatea Șendreni, la aproximativ 10 kilometri distanță de oraș.

Jandarmii au găsit taxiul în care se aflau șoferul, tatăl și copilul. Descoperirea a fost făcută deoarece autoritățile au oprit toate taxiurile care au trecut pe șoseaua dintre Galați și Șendreni.

”Până în localitatea Şendreni jandarmii au oprit toate taxiurile care circulau pe drumul public, fără a se identifica vreun copil. Ajuns în localitate, echipajul de jandarmerie a scotocit toate străduţele din comună, iar la un moment dat s-a intersectat cu un taxi în care au fost văzuţi doi bărbaţi şi un copil. Autoturismul a fost oprit imediat, iar la controlul maşinii a fost găsit un copil în vârstă de 5 ani, care dormea pe bancheta din spate”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Galați.

În urma cercetărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul primise copilul de la fosta soție în urmă cu o săptămână, iar joi dimineață acesta hotărâse să îl aducă pe cel mic înapoi mamei.

Cei doi s-au certat atunci când s-au întâlnit, iar tatăl a decis să plece cu copilul.

”În momentul în care fosta soţie a coborât să ia copilul, bărbatul a dorit să urce în apartament însă a fost refuzat, motiv pentru care a hotărât să nu îl lase mamei şi a decis să meargă în localitatea Şendreni, la fosta cumnată. Ajuns aici, după o discuţie cu fosta sa rudă, tatăl s-a răzgândit şi a decis să plece. Pe o stradă din localitate maşina a fost interceptată şi oprită de către echipajul de jandarmerie”, au mai precizat jandarmii.

Copilul a fost încredințat mamei, iar tatăl și taximetristul au fost conduși la audieri.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.