Auto 8 Iulie 2020 18:00

Activitatea de transport în regim de taxi ar putea fi efectuată și cu autovehicule cu până la 9 locuri, față de cel mult 5 locuri cum prevede legea în prezent, potrivit unui proiect legislativ. Astfel, taximetriștii ar beneficia de același tratament ce a fost aplicat serviciilor de transport alternativ precum Uber, Bolt sau Yango.

La sfârșitul lunii trecute, Parlamentul a adoptat un proiect lege care prevede autorizarea autovehiculelor care au cel mult 9 locuri în activitățile de transport alternativ/ ride-sharing.

Un proiect legislativ similar a fost înregistrat și pentru activitatea de transport în regim de taxi. Astfel, taximetriștii ar putea să utilizeze și autovehicule cu până la 9 locuri și să beneficieze de același tratament ce a fost aplicat serviciilor de transport alternativ precum Uber, Bolt sau Yango. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iulie 2020 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.