Social 18 Iunie 2020 10:42

La Aeroportul Otopeni polițiștii efectuează percheziții la 28 de angajați, atât ai aeroportului, cât și ai firmei de catering Dnata. Aceștia au fost acuzați de frutul mai multor produse de lux.

Angajații au fost acuzați că au furat ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializării strict în acest spațiu.

Valoarea pagubei a fost estimată la circa 800.000 de euro.

Aproximativ 200 de polițiști pun în aplicare cele 28 de mandate de percheziție, în București și județele Ilfov și Prahova, în dosarul de furt, complicitate la furt, tăinuire și delapidare, instrumentat de Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) și Dnata Catering SRL România au confirmat că unii dintre angajaţii lor, precum și ai altor societăți comerciale de pe platforma aeroportuară Henri Coandă se află în custodia poliției, informează g4media.ro.

Autorităţile au admis că Dnata Catering SRL, CN Aeroporturi Bucureşti şi partenerii lor de afaceri au respectat toate reglementările şi nu sunt responsabile pentru activităţile în care sunt implicati angajaţii în cauză. Totodată, dnata, CN Aeroporturi Bucureşti şi partenerii lor se delimitează de acţiunile întreprinse la nivel personal, de către acei angajaţi care nu au respectat prevederile legale. Nu putem comenta procedurile legale în curs şi investigaţiile autorităţilor. CNAB, dnata Caterng SRL şi partenerii lor de afaceri sunt angajaţi în practici etice de afaceri şi operează în conformitate cu toate legile, reglementările şi standardele industriei. Liniile noastre directoare stricte fac ca regulile să fie clare pentru fiecare angajat. Cooperăm pe deplin cu autorităţile în această anchetă”, se arată în comunicatul CNAB.

Citeste si:
7 super avantaje obtinute la inchirierea unui loc de parcare intr-o...
7 super avantaje obtinute la...

Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.