Calatoria cu avionul este preferata de majoritatea celor care vor sa ajunga rapid in tara sau in strainatate. De aceea, in ziua decolarii, multi dintre viitorii pasageri se gandesc cum ar fi mai bine sa ajunga la aeroport: prin serviciile car-sharing, cu cele de transport public sau cu autoturismul personal? Evident ca multi si-ar dori sa se bucure de confortul propriei masini inainte de a se imbarca, dar teama cea mai mare pentru ei este: ce se va intampla cu aceasta pana la intoarcerea din calatorie?

In ziua de astazi, insa, aceste temeri pot fi spulberate intr-o clipa. Exista companii care exact cu acest lucru se ocupa: oferirea unor locuri de parcare pe termen lung in Otopeni, in care autoturismele se „simt ca acasa”. Cei care au apelat si apeleaza la serviciile unei astfel de companii au putut observa urmatoarele avantaje:

1. Parcare monitorizata video si supravegheata 24/7 de un agent de paza

Este foarte important pentru cei care pleaca in calatorii, fie ele pe termen scurt sau lung, sa-si stie bunurile protejate. Masina nu este doar monitorizata non-stop prin sisteme de supraveghere performante, dar este tinuta sub observatie si de un agent de paza care se asigura ca autoturismele sunt in deplina siguranta.

2. Tarife avantajoase

Cei interesati de acest serviciu vor descoperi de asemenea ca sunt tarife parcare aeroport Otopeni pe care si le pot permite cu usurinta. Acestea sunt diferentiate in functie de durata stationarii. Perioada minima este de 24 de ore, care reprezinta o unitate, iar tariful total este calculat in functie de numarul unitatilor de stationare. Plata se face prin cash sau card la casieria parcarii, iar pentru platile efectuate online se aplica o reducere.

3. Parcarea este luminata

Un alt avantaj al unei astfel de parcari private langa aeroportul Otopeni este faptul ca e luminata, astfel incat tentativele de furt sau de distrugere sunt din start descurajate. Lumina este de ajutor si in identificarea masinii, in timpul noptii.

4. Clientii beneficiaza de transfer gratuit la/de la aeroport

In plus, companiile asigura, de cele mai multe ori, transferul gratuit de la parcare la terminalele de plecari sau sosiri din aeroport si retur. Transferul se face cu microbuze confortabile, dotate cu sisteme de climatizare si cu spatiu generos pentru depozitarea bagajelor.

5. Asistenta oferita pe toata durata

Fie ca isi doresc un loc de parcare pe termen lung in Otopeni sau unul pe termen scurt, clientii se vor bucura de asistenta care le este oferita pe toata durata serviciului.

6. Usor de gasit

Citeste si:
Cât costă să stai la mare, în vila închiriată de actorul Alexandru...
Alexandru Arșinel închiriază...

Alegeti o parcare situata pe DN1, in imediata apropiere a aeroportului Otopeni. Avand o pozitionare si o deschidere buna, este usor de gasit si accesibila repede.

7. Rezervarile se fac rapid si usor

Angajatii sunt disponibili in fiecare zi si in fiecare ora pentru toti clientii, oferindu-le lamuriri si toate informatiile de care au nevoie. Cine isi doreste sa rezerve un loc intr-o astfel de parcare o poate face la numarul de telefon +40 752 272 352.
In concluzie, alegeti o parcare in care sa sa va lasati si grijile odata cu parcarea masinii in locul special amenajat.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.