Procurorii DNA efectueaza joi perchezitii la Spitalul de Urgenta Floreasca, intr-un dosar de coruptie care l-ar viza pe medicul Mircea Beuran, au declarat surse judiciare.

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, savarsite pe parcursul anului 2018. In cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare la doua adrese situate in municipiul Bucuresti, dintre care una la sediul unei institutii publice", se arata intr-un comunicat al DNA, potrivit Agerpres.

Mircea Beuran a fost seful Sectiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis in luna ianuarie, dupa ce o femeie a decedat in urma unor arsuri suferite pe masa de operatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.