Circulatia trenurilor de metrou va fi prelungita vineri cu o ora, ca urmare a desfasurarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei.

"Ministerul Transporturilor si Metrorex, alaturi de Federatia Romana de Fotbal, vin in sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, ce se va desfasura pe stadionul 'Arena Nationala' si anunta ca vineri, 15 noiembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, dupa un program prelungit cu o ora.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 si Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de succedare al trenurilor va fi de aproximativ 10-12 minute.

Partida de fotbal ce se va desfasura in data de 15 noiembrie 2019 este un eveniment de interes public si de importanta nationala pentru calificarea la EURO 2020", se arata intr-un comunicat remis 9am.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.