O cursa Blue Air de pe ruta Bucuresti - Stuttgart a aterizat de urgenta, vineri dimineata, la Viena, dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa.

Imediat ce aeronava a aterizat in Viena, un echipaj al politiei a urcat la bord si l-a retinut pe cetateanul roman. Acesta se afla acum in custodia politiei din Austria.

Compania Blue Air a emis un comunicat de presa dupa acest incident:

"Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locala 7:21 cu destinatia Stuttgart a fost directionat pe Aeroportul International Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranta si securitatea pasagerilor si a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificata la Viena. Pasagerul a fost retinut, iar in acest moment se afla in custodia autoritatilor austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanta a fost trimisa la aeronava.

Compania Blue Air isi cere scuze fata de pasageri pentru intarziere. Ca urmare a acestei situatii, zborul programat sa aterizeze la Stuttgart la ora locala 8:25 a avut o intarziere de aproximativ o ora fata de orarul de zbor initial. Afectat de aceasta situatie este si segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu intarziere.”


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.