O femeie din comuna Vulturu a fost amendata dupa ce a sunat la 112 si le-a cerut politistilor sa o convinga pe fiica ei, in varsta de 19 ani, sa nu mai plece cu prietena in club, a informat, luni, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea.

"La data de 21 septembrie, in jurul orei 21,30, politistii din cadrul IPJ Vrancea au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre o femeie, din comuna Vulturu, cu privire la faptul ca fiica ei, in varsta de 19 ani, a plecat cu o prietena la club si doreste ca politia sa o convinga sa nu mai mearga", se arata in buletinul de presa al IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

In urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Postului de Politie Vulturu au identificat-o pe tanara in cauza, care se afla la un suc cu prietenii pe raza comunei.

Potrivit Politiei, femeia care a sunat la 112 a fost sanctionata cu amenda in valoare de 1.000 de lei pentru apelare abuziva. (Citeste si: Top 10 motive stupide pentru care oamenii au sunat la urgente)


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.