Primarul din comuna Gura Sutii, Constantin Dinu, a declarat, luni, ca politistii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primarie si scoala inca din ziua anuntarii disparitiei fetei de 11 ani si ca minora se vede pe una dintre inregistrari pe bancheta masinii suspectului.

"Dupa ce au fost anuntati cei de la Politie (despre disparitie - n.r.), eu in cateva minute am venit la Primarie, dupa aceea au venit cei de la Politia Gaesti, apoi toata Politia. Au inceput verificarea pe camere de atunci, in acea noapte. S-a lucrat incontinuu, au venit echipe mixte, o echipa ramanea la camere de luat vederi la scoala, pentru ca nu numai de la Primarie s-au luat imagini. S-a refacut traseul, pana s-a ajuns la concluzia ca ar fi masina asta, sambata. Aceasta masina apartinea unei firme de transport sau inchirieri masini, de la firma asta au inchiriat-o la alta firma si la alta firma si la persoana respectiva (...). Pe camera de la Primarie se vede (fata - n.r.) cum era cu imbracamintea, cu pantalonasul roz, cu hanoracul gri, se vede trantita pe bancheta din dreapta masinii", a spus Constantin Dinu.

IPJ Dambovita a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca are un suspect principal, un cetatean strain, in cazul fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, disparuta vineri si gasita decedata, duminica, pe un camp din apropierea localitatii. Principalul suspect in acest caz a folosit o masina inchiriata. Autovehiculul a fost gasit la firma de inchiriere si a fost indisponibilizat de Politie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.