Un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Buzau, a carui nastere nu a fost niciodata inregistrata la starea civila, a fost depistat de politistii vranceni in statia de tren de la Focsani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea.

"La data de 10.09.2019, politistii din cadrul Postului de Politie Transporturi Feroviare Focsani au depistat in Statia CFR Focsani un tanar in varsta de aproximativ 20 de ani, din judetul Buzau. In urma verificarilor efectuate a rezultat ca persoana in cauza nu figureaza cu date de identificare in bazele de date specifice", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agepres.

Potrivit Politiei, din discutiile purtate cu mama acestuia a rezultat ca de la nastere si pana la momentul depistarii aceasta nu a intreprins demersurile de inregistrare a nasterii la Oficiul de Stare Civila.

Cercetarile au fost preluate de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vrancea, in vederea efectuarii demersurilor necesare pentru punerea in legalitate a tanarului in cauza.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.