Reprezentantii Spitalului Elias sustin ca s-a agravat starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminica intr-un accident rutier.

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat in spitalul Elias, va precizam ca aceasta a suferit o agravare in ultimele 12 ore, necesitand intensificarea masurilor de suport a functiilor vitale.

Reamintim ca acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, in data de 8 septembrie, in jurul orelor 4,00, ca victima a unui grav accident rutier. Bilantul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea interventiei chirurgicale imediate, pentru urmatoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptura de mezosigmoid si mezenter distal cu ischemie secundara de sigmoid si ileon distal, contuzie pulmonara bilaterala severa, fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostaza chirurgicala si rezectiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiaza de tratament chirurgical, au ramas sa fie urmarite si tratate conservator. Intregul complex lezionar continua sa prezinte un potential evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", se arata intr-un comunicat al Spitalului Elias.

Accidentul a avut loc duminica pe soseaua Chitilei si a fost soldat cu un mort.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.