Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, a declarat, marti, ca proiectul care presupune taxa pe vinieta va fi imbunatatit, datorita faptului ca exista cazuri exceptionale, in care masinile nu pot fi inmatriculate in Bucuresti si vor putea circula fara sa plateasca aceasta taxa.

"Pe 1 octombrie se finalizeaza dezbaterea publica legala si voi veni in fata Consiliului General, in sedinta din octombrie, cu acest proiect imbunatatit, in care voi tine cont de tot ceea ce mi-au transmis cetatenii si de tot ce dumneavoastra ne transmiteti catre cabinetul primarului general", a declarat, marti, primarul Capitalei.

Gabriela Firea sustine ca a tinut cont de observatiile facute de cetateni pe site-ul primariei si considera ca se pot face anumite exceptii, in cazurile speciale.

"Cele mai multe observatii sunt legate de imposibilitatea, daca ramane proiectul asa cum a fost prezentat, de a mai avea de la 1 ianuarie un autoturism inmatriculat intr-un alt judet care se deplaseaza in Municipiul Bucuresti fara a plati vinieta. Am tinut cont de observatiile care releva faptul ca sunt si situatii de inteles, situatii speciale, ce ar trebui sa fie regasite sub forma unor exceptii. De exemplu, cetatenii care, desi au domiciliul in Bucuresti, nu pot inmatricula masina in Bucuresti, deoarece au preluat un leasing de la o societate inregistrata pe raza altui judet si care garanteaza ca la finalizarea leasingului isi vor inmatricula autoturismul in Bucuresti", a mai spus Firea, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.