Remus Radoi, zis "Codita", cel caruia comisarul sef Nicolae Alexe i-a cerut ajutorul in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, a lansat acuzatii grave la adresa autoritatilor din Olt.

Remus Radoi trebuia sa fie audiat vineri in cazul de la Caracal, dar procurorul nu a fost prezent, asa ca discutia a fost amanata, scrie stirileprotv.ro. La plecare, acesta a vorbit cu jurnalistii.

Reporter: ”De ce a apelat comisarul Alexe la dvs?”

Remus Radoi: ”Probabil ca de-a lungul timpului i s-a adeverit ca noi furnizam niste date de o acuratete foarte mare si intr-un timp foarte scurt. Consider lipsit de profesionalism daca dansul a purces doar la acele informatii de la noi si nu a apelat la metodele clasice pe care dansii le au, de a verifica data de baze a Politiei si a cere informatii de la surse interne.”

Reporter: ”Aveti informatii ca Politia din Caracal ar sprijini anumite clanuri din municipiu?”

Remus Radoi: ”Da. Cel putin in 2 dati, unul din sefii Politiei Caracal a sunat telefonic pe unul din membrii gruparii si l-a informat cu privire la informatiile pe care eu le dadeam in cadrul unor anchete.

Intr-o alta situatie, un domn de la DIICOT a fost sunat de membrul unui clan si l-a informat ca intr-adevar au un dosar in lucru la DIICOT, lucru care trebuia sa fie strict secret.

La fel, domnul procuror Calina Ionut ne-a facut o confesiune cu privire la faptul ca Dumitru Dumitru, seful DIICOT, ar fi stat de vorba cu domnul Mirea Nicolae inainte de descinderi, spunandu-i despre dosar. Este afirmatia dansului.

Unul din politisti mi-a reprodus cum, inainte de o descindere la un infractor acasa, domnul Mirea Nicolae il instiintase pe infractor ca urma sa aiba loc descinderea.”

Contactat de Stirile PROTV, fostul adjunct al Politiei din Olt, comisarul sef Nicolae Alexe, a refuzat sa explice de ce i-a cerut ajutorul lui Codita - desi se stia despre trecutul controversat al acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.