O femeie a fost trasa de par si bagata cu forta intr-o masina, in fata hotelului Intercontinental din Capitala. Incidentul a fost surprins de jurnalista Roxana Grosu, de la site-ul wall-street.ro.

O femeie a fost trasa de par de concubinul ei si bagata cu forta in masina, la intersectia dintre Strada Batistei si Bulevardul Magheru, in spatele hotelului Intercontinental din Capitala. Incidentul a fost surprins de Roxana Grosu, jurnalista la site-ul wall-street.ro, ea fiind, de altfel, singura care a sunat la 112, desi in zona se aflau mai multe persoane care au vazut cele intamplate.

Ulterior, Politia Sector 2 a anuntat ca femeia in cauza nu doreste sa depuna plangere impotriva barbatului care a agresat-o.

Cercetarile au condus la identificarea persoanelor aflate in autoturism, atat a celor doi barbati, cat si a femeii. Cei in cauza au fost depistati de catre politisti din cadrul Sectiei 18, de unde au fost preluati de cei care au in instrumentare cauza, avand in vedere, ca din cursul serii, cercetarile au fost declansate sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal”, a mai transmis Politia Capitalei, potrivit News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.