Fostul premier Sorin Grindeanu, in prezent presedintele ANCOM, reactioneaza in legatura cu angajarea a doua tinere fara experienta: fosta miss Buzau si fiica lui Paul Stanescu.

"Nu vreau sa intru in amanunte, sa vorbesc despre fiecare in parte. Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu si nu vreau sa intru in amanunte.

Postul de presedinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleaca atunci cand pleaca si presedintele", a spus fostul sef al Executivului, citat de antena3.ro.

Sase consilieri au fost angajati in cadrul institutiei, printre care se numara si doua tinere fara experienta. Este vorba despre Catalina Mirita, fosta miss Buzau, si Alina-Gabriela Modan, fiica fostului vicepremier PSD Paul Stanescu.

Alina-Gabriela Modan, fiica lui Paul Stanescu, care si-a schimbat numele dupa casatorie, are 23 de ani, iar inainte a lucrat la Agromec Visina SA.

Catalina Mirita are 24 de ani si a aparut pe coperta British Mode. Ea ar fi lucrat anterior la Asociatia Romana a Apei, potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.