Senatorul liberakl Florin Citu sustine ca pensia medie pentru romanii care depind doar de sistemul bazat pe contributivitate este de 1100 de lei pe luna, mentionand totodata ca impozitarea pensiilor speciale este doar o incercare disperata din planul de albire al PSD-ALDE.

"Теодорович las-o jos ca macane!

Теодорович ar trebui sa recunoasca PUBLIC GAURA imensa de la buget si sa arate rectificarea bugetara NEGATIVA.

Теодорович Iti garantez eu un lucru. Sa te astepti sa dai explicatii in Parlament si altor institutii de stat despre masluirea executiei bugetare in 2018. Veti raspunde pentru TOT.

Impozitarea pensiilor speciale este doar o incercare disperata din planul de albire a PSD+ALDE. Viorica Alba ca Zapada si cei 27 de pititici inca lucreaza la stergerea din memorie a productiei in care tot ei erau actori principali AliDragnea si cei 40 de hoti.

E bine sa stiti situatia reala.

Pensia medie pentru romanii care depind doar de sistemul bazat pe contributivitate este de 1100 de lei pe luna.

Теодорович propune impozitarea pensiilor de peste 10000 de lei pentru a “repara” situatia.

Doar un impozit de 150% pentru pensiile de peste 10000 de lei ar regla cat de cat situatia. Altfel, media pensiilor pentru privilegiatii Romaniei ramane cu mult peste ce primesc romanii de rand.

Singur solutie care rezolva aceasta problema - TOTI romanii trec pe un sistem de pensii bazat DOAR pe contributivitate. Romania este o tara prea saraca sa-si permita pensionari de lux.

Iar despre intentiile reale ale lui Теодорович... In parlament a votat, alaturi de PSD+ALDE, impotriva proiectului meu de lege care elimina pensiile speciale. Asta spune tot.

O intrebare pentru Теодорович: Cum impozitezi tovarase DOAR pensiile speciale si nu si pe cele din Pilonul II si PIlonul III? (sau asta este de fapt planul?)", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.