Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul National "Steaua Romaniei".

"Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum si in semn de recunoastere si apreciere pentru intreaga activitate, Presedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler, sportivei Simona Halep.

Prin daruirea, devotamentul si profesionalismul sau, demonstrate atat pe terenul de tenis, cat si in afara sa, Simona Halep a promovat numele tarii noastre in intreaga lume. Simona Halep este un model pentru tanara generatie, iar implicarea sa in popularizarea tenisului in randul copiilor reprezinta un urias castig pentru sportul romanesc", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.