Autoritatile din judetul Olt au activat planul rosu de interventie in urma unui accident rutier produs marti pe DN 65, la Priseaca, intre mai multe autovehicule, in urma caruia au fost anuntate 16 victime ranite, potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtuna.

UPDATE: Raed Arafat a declarat, la Digi 24, că în accident au fost 19 persoane implicate, din care o persoană a murit. Alte doua persoane, printre care o femeie insarcinata, sunt in stare grava.

Una dintre victime este in stare grava. La fata locului se afla noua echipaje de la Ambulanta.

La interventie actioneaza si sapte ambulante SMURD, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Dan Tolu. El a precizat ca si alte echipaje de la ISU Olt actioneaza la locul accidentului, respectiv o autospeciala pentru victime multiple, un echipaj de descarcerare precum si o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare.

Accidentul s-a produs pe DN 65, la intersectia spre Valea Mare si Priseaca.

Potrivit reprezentantilor ISU si SAJ Olt, in accident sunt implicate un microbuz, trei autoturisme, un autotren.

Una dintre victime este posibil sa fie decedata, una este inconstienta, incarcerata si cu traumatism cranian, iar o alta victima este o gravida.

Gravida si persoana inconstienta reprezinta urgente de cod rosu, potrivit medicului Marian Furtuna, care a mentionat ca celelalte victime ale accidentului au leziuni considerate urgente de cod galben si verde si cinci dintre ele refuza transportul la spital.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.