Social 21 Iunie 2019 10:35
Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca TelDrum dadea scrisori de garantie catre firmele lui Dragnea Jr - fara nici o logica economica, iar "Valentin Dragnea lua asa milioane de la banci pe firmele lui, care in final ii ajungeau in buzunar".

"BANCHERII LUI DRAGNEA

Newsweek si Rise ne explica cum circulau banii. CJ Teleorman dadea contracte de zeci, sute de milioane de EUR catre TelDrum. TelDrum dadea scrisori de garantie catre firmele lui Dragnea Jr - fara nici o logica economica. Valentin Dragnea lua asa milioane de la banci pe firmele lui, care in final ii ajungeau in buzunar. Spalare de bani cu acte in regula.

Intrebarea este - ce banca a facilitat toate schemele? Daca cititi articolele de mai jos, apare un singur nume ca banca de casa a TelDrum - Unicredit.

Mai sunt niste probleme mari de tot, pe langa scrisorile de garantie care au permis scoaterea banilor din TelDrum catre familia Dragnea:


  • Unicredit a bagat TelDrum in insolventa printr-o cerere de rambursare rapida. Conform DNA - de fapt TelDrum vroia asta ca sa scape de implicatiile anchetei, de sechestru etc. De ce a facut Unicredit acea cerere?

  • Acum TelDrum este in insolventa. Cel mai mare creditor este Unicredit, care controleaza deciziile acolo. Si - acum - TelDrum ia in continuare milioane de la CJ Teleorman. Sub management de facto al Unicredit. Cum se explica asa ceva?
  • Astept un punct de vedere si explicatii de la Unicredit pe aceste puncte. E foarte grav - sunt teme potential penale si de competenta DNA aici", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.