Politia germana a facut publica o inregistrare video care surprinde momentul in care romanii din Munchen ii multumesc politistului care le-a oferit apa in timp ce ei au stat la cozi uriase pentru a vota la alegerile europarlamentare.

Inregistrarea video a fost postata pe pagina de Facebook "Poizist=Mensch" a devenit virala in doar cateva ore. Imaginile surprind momentul in care romanii, care au stat la cozi uriase in fata consulatului roman de la Munchen pentru a reusi sa-si aleaga europarlamentarii, multumesc politiei germane scandand: ”Polizei. Danke Polizei”, scrie adevarul.ro.

Unul dintre agenti, care se pare ca este originar din Brasov, a izbucnit in lacrimi, emotionat de raspunsul romanilor la gestul sau de omenie.

Duminica, politistii germani au gasit o solutie salvatoare pentru a le permite sa voteze sutelor de romani care au stat la cozi uriase formate in fata consulatului din Munchen. Ei au amenajat cu ajutorul unor garduri metalice un perimetru larg pe care l-au considerat drept teritoriu al consulatului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.