Un barbat a fost arestat dupa ce a spulberat cu masina o fetita romanca de doi ani, pe care a lasat-o sa moara in strada. Copila a murit la spital, unde a fost transportata in stare critica de catre mama ei.

Incidentul s-a petrecut sambata pe un drum din apropierea casei in care fetita locuia impreuna cu mama ei si cu un frate.

Marta, fetita de doi ani, a iesit din locuinta in care traia cu familia la Valencia, iar intr-o secunda de neatentie, scapata din ochi de mama ei, micuta a ajuns pe drum, unde a fost spulberata de un sofer.
Ea a fost grav ranita si a fost transportata de mama ei la spital, insa medicii nu mai putut face nimic pentru a o slava, scrie publicatia lasprovincias.es, potrivit Libertatea.ro.

Dupa noua ore de la accident, politistii spanioli l-au arestat pe soferul care a lovit-o mortal pe fetita si a abandonat-o pe sosea, un roman de 46 de ani care a condus o camioneta in cartierul de la marginea Valenciei, in care locuia fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.