Cateva zeci de oameni au protestat, duminica dimineata, in fata sediului PSD Braila, unde au loc alegeri in filiala judeteana.

Cateva zeci de braileni au protestat duminica de la primele ore ale zilei in fata sediului PSD, unde au loc alegeri in filiala judeteana, transmite ziarul DeBraila. Pentru a-i evita pe protestatari, ministrii si sefii partidului au refuzat sa intre pe usa principala si au folosit o intrare laturalnica, potrivit ziaristilor braileni. Mai mult, in plina sedinta a partidului, un barbat a strigat "Jos PSD!".

Oamenii au adus cu ei, in fata sediului PSD Braila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Un protestatar a reusit, insa, sa intre in sala unde au loc alegerile si a provocat un scandal in timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candideaza pentru functia de presedinte al PSD Braila.

"Jos PSD-ul!”, "Ati tradat tara!", "Combinatul l-ati distrus!" - sunt cateva din strigatele barbatului. De la microfon, liderul PSD a rugat sa fie scos barbatul din sala.

In timp ce era evacuat cu forta, cineva i-a strigat: "Iesi afara, nesimtitule!", informeaza Hotnews.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.