Un incendiu violent a izbucnit sambata dimineata intr-un apartament situat la etajul al 9-lea al unui bloc din zona centrala a municipiului Buzau, circa 30 de persoane fiind evacuate si o tanara de 22 de ani fiind gasita carbonizata.

"Incendiul a fost anuntat de catre vecini, la fata locului s-au deplasat trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor si o autospeciala de interventie la inaltime, acesta din urma neputand fi folosit din cauza configuratiei zonei", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Buzau, George Cretu.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit din interior concomitent cu actiuni pentru evacuarea celor circa 30 de locatari.

Incendiul s-a manifestat cu flacara si degajare intensa de fum, dupa localizare fiind indentificata o victima de sex feminin in varsta de aproximativ 22 de ani, carbonizata, a precizat sursa citata.

Pompierii, impreuna cu politistii criminalisti, desfasoara o cercetare pentru a afla cauzele izbucnirii incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.